Kostnadsfri rådgivning

 

   
 

   

Rådgivning på nätet

   

Välkommen till Samtalpartners rådgivningsida.

Denna sida är tänkt som ett komplement till min verksamhet med gestaltterapi, coaching, zenmeditation, avspänning och Tai Chi.

Jag har en ambition att hjälpa människor och försöker genom detta forum att hålla en kanal öppen till dem som vanligtvis inte så lätt söker professionell hjälp.
Jag försöker svara så gott vi kan på de frågor jag får.
Sidan är främst till för dig som behöver personlig hjälp, men Jag vill också ge möjlighet att ställa frågor med anknytning till andra arbetsområden, t ex meditation eller avspänning. Observera att jag inte kan utlova svar. Jag ger råd och hjälp till den som behöver i mån av tid, men tiden räcker inte alltid till och då händer det att Jag måste avstå från att svara. I dessa fall returneras om möjligt insänt brev och inga uppgifter sparas hos oss.
Jag försöker också att vara så kortfattade som jag kan och ber dig som skriver att också skriva så kort som möjligt.

Här får du information om hur du går tillväga. Det är mycket enkelt.

Skicka din fråga med vanlig E-post och du kan då använda denna  LÄNK 
eller också skriver du till: po@samtalspartner.se direkt via ditt mailprogram. Båda dessa varianter gör att jag får ett vanligt e-post brev som jag kan svara på

Som ett alternativ, framförallt om du har en kort fråga kan du använda dig av formuläret här nedan.
OBS! Var noga med att fylla i din e-post adress korrekt så att jag kan svara. Tyvärr har det en gång hänt att denna automatiska funktion krånglat genom att kapa bort en del av ett brev. Risken är mycket liten att detta upprepas men man vet aldrig. Skriv därför helst också in din e-post adress och/eller telnr först i texten så att jag kan nå dig om det händer något liknande igen. Om du vill så lämna gärna även ditt telefonnummer.

Namn

Email

FrågaJag vill betona följande:

  • Jag kan inte ta ansvar för hur våra svar används eller vilka känslor de eventuellt väcker. Jag svarar naturligtvis efter bästa förmåga och har ambitionen att vara till hjälp. Om du mot förmodan skulle vara missnöjd med svaret, betonar jag att ansvaret i grunden ligger hos dig som frågar att hantera det svar du får på bästa sätt.
  • Jag lovar inte att svara utan svarar i mån av tid.
  • Jag har 100% sekretess och lämnar aldrig uppgifter vidare till någon. Om du inte har skriftligen medgivit att din fråga eller dina personuppgifter sparas så kommer både fråga och svar att raderas senast inom tre månader efter att jag svarat. E-post adress och svarsdatum sparas dock i minst ett år om du inte uttryckligen begär att detta skall raderas. Obesvarade frågor raderas omgående i samband med att de returneras.
  • Du är alltid välkommen att återkomma med följdfrågor eller nya frågor. Jag ber dig dock vara medveten om att jag aldrig garanterar att svara och att detta gäller även följdfrågor. Jag försöker dock i möjligaste mån klara upp eventuella missförstånd.
  • Du som så vill är naturligtvis välkommen att boka tid för vanlig konsultation till vanlig taxa. Då så är möjligt försöker jag även om jag är hårt uppbokad att prioritera dem som ställt frågor på detta sätt genom att vid behov på förfrågan ställa upp med något eller några samtal. Pga ev tidsbrist kan jag emellertid inte lämna garantier för detta. Jag har dock ett stort nätverk och kan vanligtvis hänvisa vidare till någon annan om Jag inte har tid att själv ge hjälp.

Välkommen att höra av dig!

Per-Otto Sylwan
PO Samtalspartner Uppsala

 

För tidsbokning eller frågor kontakta mig på tel: 018 – 51 03 62 eller
0708 – 55 85 33 eller använd denna    e-postlänk.

Aktuella kurser och program

Tillbaka till vår förstasida

 

Tillbaka till sidans topp

 

                                  

 

PO Samtalspartner, Musikvägen 34, 756 50 Uppsala
Tel: 018-51 03 62 eller 0708-55 85 33

Copyright © 2002-->Per-Otto Sylwan

 
Om
samtalspartner