Se André Bruns Islandsvideo


Sverigeväder

Söktjänst för aktiviteter och upplevelser

Länkar fiske uteliv


Fiskebilder 2009


Fiskebilder 2007


Res till Irland
Amerikansk fiskeportal

   

Laserpartner, Fiskepartner och Samtalspartner

Fiskepartner/Samtalspartner och Laserpartner är tjänsteföretag som erbjuder fiske och rekreation, laserbehandling samt gestaltterapi och konsulttjänster / coaching inom bla ledarskap och personalutveckling. Vår verksamhet är beroende av samverkan med andra Entreprenörer och konsulter som ingår i vårt nätverk.

Fiske och rekreation är en del av verksamheten som är fokuserad kring Island och den isländska naturen. Vi erbjuder fisketurer, vandring, ridturer och skräddarsydda konferenser. Förutom Island har vi bra kontakter i Norge och på förfrågan anordnar vi ibland även fiske i Sverige

Under namnet Laserpartner bedrivs behandling med Medicinsk LågenergiLaser, LLLT. Denna behandling är effektiv vid smärta och inflammation och ofta använd vid bl a idrottsskador.

Fiskepartner/Laserpartner/Samtalspartner har sin bas i Uppsala.
Jag som driver verksamheten heter Per-Otto Sylwan

Jag bor i Uppsala och jag har arbetat som Gestaltterapeut och konsult i ca 30 år. Mitt yrke är att hjälpa människor och att få dem att må bra och trivas med sina liv. 

Mitt intresse för naturen och framförallt fiske sträcker sig tillbaks till tidig barndom. Jag har fiskat mycket och njuter av att vistas vid vatten ute i en frisk natur. Sedan 15 år bor jag tillsammans med Thordis Richardsdottir som är från Island och jag har pga detta kommit att vistas mycket på Island. Planerna på att arrangera fiske där fanns redan för ca 12 år sedan och för ca 7 år sedan började jag sätta dem i sjön. Jag hade då tillräckligt mycket information och kunskap för att kunna erbjuda bra fiske till för Island rimliga priser.
Sedan några år har jag en fungerande verksamhet som sakta växer. jag har även bra kontakter i Norge vid Lofoten samt på Fosenhalvön norr om Trondheim och kan därför erbjuda bra fiske även i Norge i hav eller sjö och älv.
Du är varmt välkommen att komma med på något av mina arrangemang samt naturligtvis även att höra av dig om du är intresserad och har frågor.

Per-Otto Sylwan

 

  
     Flugor Spön Kurser Laxfiske  

 

Islandskartor

 


Fiskebilder 2009

  

 


Guidernas egen kvalitetsutrustning

  Du når oss på telefon: 018-51 03 62 eller 0708-55 85 33 eller via   e-post

  

Tillbaka till sidans topp

 

PO Fiskepartner, Musikvägen 34,, 756 50 Uppsala
Tel: 018-51 03 62 eller 0708-55 85 33

Copyright © 2005 Per-Otto SylwanOm
Fiskepartner

 Laxfiske i Norge


Havsfiske Island och Norge


Fiske på Grönland

Fisketurer på Island

Fiske och rekreation vid Lofoten