köp vårt fantastiska 7 delade reseflugspö
Köp vårt eget
reseflugspö

Produkter friluftsliv och camping Produkter friluftsliv och camping


Fiskebilder


Se André Bruns
Islandsvideo


Sverigeväder


Fiskebilder 2007

Söktjänst för aktiviteter och upplevelser

Länkar fiske uteliv


Res till IrlandSportfiskegiganten


Amerikansk fiskeportal


Få våra utskick   
och erbjudanden 

Namn

epostadress

Omdömen om Fiskepartners 7 delade flugspö Fishingpartner!

Jag listar här nedan en del av de omdömen jag fått om mitt 7 delade spö. Jag har fått fler än dessa, men tänkte i början inte på att spara dem. Kan också nämna att jag inte fått ett enda dåligt omdöme sedan jag började med dessa spön.
Under ca 5 år har jag sålt minst 500 sjudelade spön så det är vid det här laget rätt många som använder dem. Med så många spön har jag såklart haft några garantifel. Jag ersätter alltid felaktiga spön eller delar om något händer inom rimlig tid och även vid självförvållade skador brukar jag ge mycket bra rabatt på ett nytt spö.
PO Sylwan

Hej PO.
Jag tänkte bara berätta hur nöjd jag är med spöt jag köpte av dig. Fantastiskt fina kastegenskaper. Det var bara vid riktigt hård vind på fjället jag kände att Loomis behövdes
Trevlig helg Anders

Hej!
Jag köpte för ett tag sedan ett av era 7 delade #5-6 via tradera och måste säga att det var över förväntan. Har nu testat och det är ett mycket lättkastat spö som ligger bra i handen. Passar mig perfekt.

Från en som tidigare köpt ett spö i annan klass
Nu är det så att jag tänkte byta ut min Vision VIPU #8 mot eran 7 delade #7/8. Om spöt är slut. Undrar jag när ni får in nya och om man kanske kan förbeställa ett?
Walter

Hejsan
Fick spöt idag och kunde inte låta bli att åka upp till sjön och prova lite. Måste säga att jag är imponerad av ryggraden i spöt. Det bär perfekt min Vision Vibe lina och en förtyngd streamer. Detta spöt passar mig som handen i handsken! Det är precis så jag vill ha ett klass 5/6 spö. Riktigt roligt!
Tack igen för snabba och bra affär!
Karl

Hejsan!
Provkastade lite på gräsmattan idag och kände direkt att de här va kanonspön. Har lagt ut på min facebook sida att de de är otroligt bra spön och att de är bara komma och provkasta. Kan tyvärr inte åka med till island för jag har semester först i juli.
Tack för flugorna å kanonspön.
Mvh Ove.

Hej och tack för en snabb affär.
Har provkastat spöt funkar bra.
Hälsning Lasse Gällivare.

Det blir jättebra skicka ett spö klass 4 och ett klass 5/6 jag betalar så fort jag har kontouppgifter Vi ska upp till lappland vecka 27 då ska spöna få jobba och innan dess blir det regnbågar. Mitt gamla spö som jag köpte av dig i höstas har drillat många fina bågar och skött det jättebra. Ett kanonspö!
Kalle

Hej
Jag har tidigare köpt ett flugspö "genom tradera" klass 5/6 som jag är mycket nöjd med, nu vill jag även ha ett klass 4 spö och kompisen vill ha ett 5/6.
Ove

Hej!
Jag vill köpa ett Fishingpartner 7 delade flugspö av klass #5/6 som är 9 fot långt. Jag snackade med en gammal vän i dag och han sa att han har ett sådant och tyckte att det var ett bra spö.
Roffe

Hej Po.
Var till Hedesunda i helgen till några jaktkompisar,och dom har en fiskdamm med Regnbåge,och där testa jag flugspöt,och jag måste säga att det funka riktig bra,en kompis prova det också o han var också impad av det!Ska testa det hela sommaren uppe i Jämtland,ska bara köpa en mindre rulle så blir det kanon.
Ha det gott.Olle.

En som köpte sitt andra spö på en månad
Är supernöjd med dessa spön, så inget svårt val. Har betalat och märkte med mitt alias.
Mvh Robin

Fick hem spöt idag å provkastade lite nyss trots det ständiga snöfallet! Riktigt bra första intryck! Skjuter på bra med lina tyckte jag! Mycket kraftigare än mitt vision klass 4! Bara kvar å se hur det funkar vid drillning !
Mvh Adam

Testade spöet idag, skönt . Man får bra känsla då den följer med bra i hela kastet. Fantastiskt bra med tanke på 7 delningen Har du ett till köper jag det också. Kanske du i har kombination med en rulle därtill?
Med Vänliga Hälsning
Rolf

Det 7-delade spöt är perfekt, extremt bra vid fjällvandring!
Med vänlig hälsning
Robert

Hej!
Har satt in pengar på ditt konto för flugspöet. Spöet kändes väldigt bra så jag köper ett åt brorsan oxå. Han testade mitt och tyckte det kändes kanon fint. måste ut till helgen och testa i skarpt läge.
mvh/ M M

Hej!
Hämtade ut spöet i fredags och provfiskade det i går en sväng och det är klart ett prisvärt spö och rulle!
Mvh Fredrik.

Jag har provat det nya spöet av klass 5/6 och jag blev mycket imponerad av detta spöet kastegenskaper. Nu har jag en ny fundering omkring den klass 7/8 om detta spö finns att köpa för samma specialpris hos dig idag?
Hälsningar
Göran

Spön och rulle har kommit fram. Testade fyran och den är suverän faktiskt. Kanske något styv för att vara en fyra men förvånande mycket kraft i det lilla spöt.
MVH //Lasse

Spöt är invigt. Fungerade kanon med en WF5-lina. Fiskade igår e.m. i en av klubbtjärnarna och det blev full pott, två regnbågar på prick ett kilo styck, i perfekt kondition efter att ha gått i tjärnen sedan förra sommaren, så även att köra fisk på spöt fungerade mycket bra.
Mvh
Leif

Hej PO
Jaha då har jag hunnit och testa 2 av spöna 4 och 5-6 an. Mycket bra skjut i dessa spön. testade på gräsmattan med 4ans spöt och en skjutlina klass 5, det sa bara svung så kastade jag ut nästan hela linan på tredje kastet. Vad blir det då inte när jag kastat in mig på spöna WoW känns kanon.
Därför nappar jag på ditt erbjudande, jag får köpa 2st till och ge bort till min son och min kompis så dom får fiska med så här bra spö. Dom är lite reserverade till mångdelade spön men nu kommer dom att få ge sig.
Janne

Hej!
Jag ser framemot leveransen! Jag fick ett supererbjudande på Orvis 7 delade spön och köpte några. jag kollade även in en test på resespön och dom fick toppbetyg. Men i jämförelse med dina spön så håller dom inte måtten. så dom såldes vidare med en bra förtjänst.
Tomas

Hej Peo
Tack för ditt erbjudande jag kommer att beställa en 5/6 men skall kolla med kompisarna om dom också vill ha. Det jag undrar är om du har någon lina du kan rekomendera till spöt. Jag köpte en 7/8 av dej och har en Hardy mach1 8/9 lina och har aldrig kastat så bra förut med så fina presentationer.
Mvh Tomas

Har nu testat spöet och tycker det känns riktigt fint. Så jag funderar om jag kan få köpa ett till spö och rulle med lina och backing? Det är till en arbetskompis som är intresserad.
Mvh
Tord

Hej PO
Tack För spöet WOW vilken känsla, jag är mycket nöjd. Tusen tack för flugorna och Loop Connector. Vilken härlig överraskning.
Med vänlig hälsning/Gerry

Hej PO
Jag har fått spöt. Allt funkade bra. Testade det på gäsmattan och den känns som en riktig kastkanon. Även fast det blåste då så fick jag ut nästan hela linan. Känns lite tung men å andra sidan är rätt inkört på lättare spön med klass 4 och 5. Kan vara bra att testa på havsöringen när vädret blir lite svalar. Det där med Island låter lockande. Skall fundera på det till nästa år. Har hittils bara fiskat i södra fjällen och Norge.
Ha en bra resa
Per Olof

Kan intyga att detta är ett helt suveränt spö. Otroligt lättkastat och smidigt.
Mycket nöjd!
Mvh/ Mattias

Hejsan!
Funkar kanon-spöt alltså en riktig bössa//
Skitfiske hälsar P-Å

Hej!
Jag köpte ett av dina 7-delade spön för ett tag sen, funkar perfekt!
Vi hörs! /Erik

Hej
Jag och min son tyckte om de 5/6:or som vi tog med på vår fiskevecka i somras. Nu på resan till Gimån hamnade toppen i bildörren. Så jag behöver en ny. Dessutom skulle jag vilja beställa ett nytt #5/6 spö om det går.
Per

Hej!
Jag köpte ett 7-delat 5/6 spö av dig i början av sommaren. Skulle vilja att du skickar mig två spön till.
MVH/ Olle

Islandskartor

 

  Du når oss på telefon: 018-51 03 62 eller 0708-55 85 33 eller via e-post:  po@samtalspartner.se

  

Tillbaka till sidans topp

 

PO Fiskepartner, Musikvägen 34,, 756 50 Uppsala
Tel: 018-51 03 62 eller 0708-55 85 33

Copyright © 2009 by Per-Otto SylwanOm
Fiskepartner


Havsfiske Island


Fisketurer på Island